Изисквания за условия на експлоатация


1. Преди да монтирате оранжерията внимателно се запознайте с настоящата инструкция. Неправилният монтаж може да доведе до повреда на конструкцията.
2. В зависимост от разположението на оранжерията, клиента е длъжен сам да оцени възможната снежна покривка и при необходимост да постави подпори или да почисти снега от оранжерията. Тя е проектирана да издържа до 80 кг/кв.м. и вятър със скорост 20 м/с. Снежното натоварване съответства на 20 см слегнал сняг или 40 см пряснопаднал сняг.
3. Не монтирайте оранжерията в непосредствена близост (по-малко от 2 м) до постройки, ограждения и други препятствия.
4. При монтаж на оранжерията на ветровита местност е необходимо здраво да се закрепи към повърхността на почвата.
5. Не излагайте металната конструкция на механични въздействия.
6. Не изменяйте самостоятелно конструкцията на изделието.
7. За да не допуснете намаляване на светопропускливостта на поликарбоната, го почиствайте с мека кърпа, вода и миещ препарат, който не съдържа амоняк и разтворители. Не се допуска използване на химически средства съдържащи абразивни частици.


Описание на изделието


Прима Агро е предназначена за създаване на оптимален климат при отглеждане на разсад, цветя, овошки и други растения в двора. Металната конструкция на оранжерията е от двустранно поцинкован квадратен профил със сечение 20х20 мм, дебелина на стената 1 мм. За обезпечение на максимална здравина, предните панели са заварени заедно с рамките на вратите, дъгите са цели и механично извити без заварки и рязане. Металната конструкция се сглобява с помощта на болтове и гайки (М6). За монтажа е необходим гаечен ключ №10. В комплекта има две врати с прозорци, за по-добро проветряване. Допълнително може да се закупи капандура, с която да се подобри проветряването в оранжерията. Не е необходимо сваляне на покритието през зимата.  
Call Now Button