ОТ КАКЪВ РАЗМЕР ОРАНЖЕРИЯ ИМАТЕ НУЖДА?

Може би обичате да се грижите за вашите растения на открито, но сте уморени от липсата на разнообразие и високата цена при закупуване на разсад. Просто мечтаете да започнете от нулата в закрито помещение, за да осигурите топла среда и силен старт на разсада ви. Ако е така, сравнително малък парник може да е напълно подходящ за вашите нужди.
Или може би сте готови да стартирате производството на зеленчуци, които ще са основния източник на прясна храна. За тази цел ще ви е нужна оранжерия, която ще даде възможност на растенията да достигнат до пълния си размер и да дадат плод при внимателно управлявани условия. Това ще изисква и повече място. Има парникови комплекти, които отговарят на всяка нужда. Ние от Greenhouses.bg разполагаме с разнообразие от размери и видове оранжерии за всеки вкус и за всеки бюджет.

КОЛКО ГОЛЯМА ОРАНЖЕРИЯ Е ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМА?

Опциите варират от компактни варианти на оранжерии 3×4 метра до големи оранжерии 10×8 метра. Конвенционалната мъдрост гласи, че винаги трябва да купувате най-големия размер оранжерии, който вашият терен и бюджет ще ви позволят. Ако изберете по-малката от две възможности, вероятно скоро ще пожелаете повече пространство. Ако в момента имате градина на открито, струва си да се запитате: градинските ми легла в този размер ли бяха от самото начало или с времето ми трябваше повече място? Повечето от нас откриват, че разширяваме границите на градината си всяка година. Оранжерията е по-трудна за уголемяване, но любовта ни към градинарството има тенденция да расте и да станем по-амбициозни с времето. За това помислете добре за размера на вашата оранжерия и вземете възможно най-удобния вариант за мястото, с което разполагате. Посетете нашият сайт и вижте наличните размери и видове оранжерии. Изберете максимално ефективния вариант за вас и запълнете празното пространство в градината ви с безопасно място за растенията през зимата.

Източник earn.eartheasy.com

Main Menu