Котел на дърва воден Stoker AOTB 8-Е

999.00 лв.

In stock

Универсално устройство за отопление на твърдо гориво с воден контур Stoker AOTB 8-E е предназначено за отопление на сгради, съоръжения, помещения с водна отоплителна система с естествена и принудителна циркулация. Дърва за огрев, брикети или електричество могат да се използват като гориво (опция за отоплителния елемент).
Позволява бързо и икономично отопление на помещението до 80 м2. Всички устройства на Stoker AOTB 8-E се подлагат на стриктен контрол на качеството и тестване на течове.
Срок на доставка – 14 дена. Доставката е за сметка на клиента и е по цени на куриерската фирма.

Сравни

Особености на конструкцията

 • Режим на продължително изгаряне. Специалният дизайн на устройството осигурява стабилна работа в режим на продължително изгаряне до 5 часа.
 • Универсалност на горивото – дърва за огрев, брикети, електричество при свързване на отоплителния елемент (по желание).
 • Голяма камина – дълбочината на камината позволява използването на дърва за огрев с дължина до 50 см и голям обем на пространството за изгаряне (37 л.). Ще позволи голямо натоварване на горивото за дългосрочно горене.
 • Аеродинамична изпъкналост – специална зъбна трошачка, пълна с вода, не само премахва топлината, но и изпълнява функцията за оптимално разпределение на отработените газове, което елиминира движението напред. Това повишава ефективността и подобрява апарата за пренос на топлина.
 • Голям капацитет на водната риза. Водната риза с увеличен капацитет (20 л.) Ще затопли бързо и ефективно отоплителната система на помещението.
 • Компактен и удобен. Размерите на устройството ще позволят лесното му поставяне в малка стая и ще опрости задачата с монтажа или демонтажа. На краката има специални отвори, които ще помогнат за фиксирането на устройството на пода за безопасност и сигурност.
 • Херметична врата. Зареждащата врата има ограничител, който я предпазва от изгаряне и самоохлаждаща се дръжка.
 • Вратата се затваря плътно.
 • Електрически нагревател (опция). Възможност за свързване на отоплителния елемент от 1,2 до 3 kW, за отопление на отоплителната система с електричество. Това ще даде възможност да оставите уреда дълго време без опасност от замръзване на водата в отоплителната система.
 • Предпазен клапан (опция). На задната стена има отвор с резба за монтиране на предпазен клапан, проектиран за налягане до 0,25 MPa, което ще осигури безопасна работа на котела. Предпазен вентил (опция). На задната стена има отвор с резба за монтиране на предпазен клапан, проектиран за налягане до 0,25 МРа, което ще осигури безопасна работа на котела.
 • Комин на вратата (опция). Допълнителна възможност за регулиране на тягата.
 • Голям пепелник с лопатка. С нея можете лесно да отстраните пепелта дори и докато машината работи. Изпълнява функцията на допълнителна регулация на подаването на въздух към пещта.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Main Menu

Котел на дърва воден Stoker AOTB 8-Е

Котел на дърва воден Stoker AOTB 8-Е