Печка за оранжерии – 70-ОВ

550.00 лв.

In stock

Печките за оранжерии – най-доброто решение за създаване на уют и комфорт в едно малко помещение. Печките се отнасят към конвекционно-отоплително оборудване, работещо с твърдо гориво (дърво). Създадените потоци горещ въздух бързо отопляват стаята, страничните метални екрани предпазват потребителя от инфрачервено лъчение. Печката е многофункционална и разполага с просторна готварска повърхност с плоча, където можете да затоплите или приготвите храна. Оборудването ефективно работи в няколко режима: отопление, продължително изгаряне, готвене и отопление на храната.
Срок на доставка – 14 дена. Доставката е за сметка на клиента и е по цени на куриерската фирма.

Сравни

Тя е с малки размери, ергономична форма и лесно управление, а многофункционалността и продължителното време на изгаряне характеризират продукта като ефективен за градинска къща, стаи или оранжерия с обем до 70 m3.

Особености на конструкцията

  • Малките размери и тегло позволяват да се транспортира печката в пътнически автомобил и да се постави в затворено пространство.
  • Оригиналното устройство на огнището създава оптимално и необходимо нагряване на функционалните повърхности на печката.
  • Избор на лесен режим на настройка.
  • Основата на пещта има няколко отвора, така че да може да се фиксира в основата или пода

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Main Menu

Печка за оранжерии - 70-ОВ

Печка за оранжерии - 70-ОВ