Система за капково напояване АкваДуся Старт

349.00 лв.

In stock

Автоматизира поливането във Вашата оранжерия или в лехите на открито. Работи автономно до 8 месеца с един комплект батерии. Ежегодно решава въпроса с поливането през целия поливен сезон.

Сравни
Категория:

Системата за капково напояване е предназначена за поставяне в леха или в оранжерия във Вашата градина. Съединява се към всеки резервоар с който разполагате. Резервоарът може да бъде свързан с водопровод, за да се допълва автоматично чрез затварящ поплавък ( той не влиза в комплекта, но може да бъде включен по преценка на производителя). Поливането се изпълнява на интервали от 60, 80 или 120 минути ( по Ваш избор) със затоплена вода, нагрята в резервоара от слънцето. Капкообразователите се разполагат под всяко растение или равномерно по лехата.
Капкообразователите са продълговати и подават вода директно в зоната на кореновата система на растението. Те са без проходни отвори и не могат да се запушат напълно. От всеки капкообразовател за зададеното време се излива от 1,5 до 4 л. вода, взависимост от приетата продължителност на напояване. Конструкцията на капкообразователя с резбово съединение позволява да се регулира количеството на водата ( до 1,5 пъти) , която се подава под всяко растение. Всички маркучи са наситено черни на цвят, така водата не зеленясва от слънцето и не замърсява капкообразователя.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Main Menu

Система за капково напояване АкваДуся Старт

Система за капково напояване АкваДуся Старт