Система за капково напояване АкваДуся Water Tap

209.00 лв.

In stock

Автоматизира поливането на Вашите лехи с вода от водопровода. Работи автономно с един комплект батерии (2 тънки батерии). Подходяща за растения, които могат да се поливат със студена вода, тъй като водата постъпва непосредствено от водопровода.

Сравни
Категория:

Система за капково напояване, предназначена за поставяне във Вашата зеленчукова градина
Свързва се към източник на вода под налягане не по-малко от 0.3 атмосфери. Най-удобен начин за свързване – непосредствено към водопровода, налягането в който обикновено е в диапазон от 1 до 4 атмосфери. Възможно е свързване към резервоар с вода, но това ще изисква вдигането му на височина не по-малка от 3 метра, за да се достигане налягане от 0.3 атмосфери.Полива на интервали от 1/3/5/10/15/20/30/60/90/120 минути (по Ваш избор) с периодичност на поливането 1/2/3/4/6/8/12/24/48/72 часа или веднъж седмично (по Ваш избор). Капкообразователите се поставят под всяко растение или равномерно по лехата.

Капкообразователите са продълговати – подават вода директно в зоната на кореновата система на растението. Те са без проходни отвори и не могат да се запушат напълно. Всички маркучи са наситено черни на цвят – водата не зеленясва от слънцето, не замърсява капкообразователя.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Main Menu

Система за капково напояване АкваДуся Water Tap

Система за капково напояване АкваДуся Water Tap